Onderhoudsservice

Onderhoudsservice

Aquarium onderhoudsservice

Aquariumhuis Romberg is gespecialiseerd in installatie en onderhoud van aquaria. Het heeft een speciaal team voor dit buitenwerk. Vele bedrijven, instellingen, fish spa’s en particulieren genieten dan ook al van dit gemak. Voor geheel nieuwe klanten zonder bestaand aquarium kan in een oriënterend gesprek precies bekeken worden wat de mogelijkheden zijn. Heeft uw bedrijf of instelling al een bestaand aquarium dan zal tijdens een oriënterend gesprek u precies verteld worden wat Aquariumhuis Romberg biedt en wat de tarieven zijn. Romberg heeft als prioriteit dat de wensen van de klant bovenaanstaan en alleen in goed overleg werk plaatsvindt. Zo weet u wat u aan Aquariumhuis Romberg heeft.

U bent bij Aquariumhuis Romberg niet gebonden aan een contract en draait het om een plezierig samenwerking met uw mening en feedback als onze inspiratie.

Lijkt het u wat om uw bedrijfshal, fish spa, wachtruimte of ontvangsthal levendiger te maken. Kunt u zelf niet meer uw aquarium onderhouden of wilt u voor uw gemak dat wij het aquarium wekelijks, maandelijks of periodiek eens nalopen dan kunt u vrijblijvend onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom om langs de winkel te komen of kunt u ons altijd telefonisch benaderen.

– Projectwerk/Maatwerk

– Renovatie

– Onderhoud


{{block type=”customform/form” name=”customform_form” template=”minddev/customform.phtml”}}

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *