Aquarium op maat

In samenwerking met Diamond Aquariums kenmerken onze maatwerk aquaria zich door de zeer hoogwaardige kwaliteit.

Met grote zorg worden kleine tot grote maatwerk aquaria begeleid van ontwerp tot realisatie. Samen met Diamond Aquariums worden aquarium projecten altijd met vakkennis en eerlijk advies uitgewerkt.

Maatwerk aquaria zijn zowel voor de particuliere markt beschikbaar en vooral bereikbaar, als voor de speciale projecten voor op kantoor, openbare ruimten, horeca en zorginstellingen.

Aquariumhuis Romberg is de perfecte partner voor al uw aquaria op maat.

Aquarium op maat

Bent u geinteresseerd in een op maat gemaakt aquarium?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Maatwerk aquarium

Steeds meer mensen willen een specifiek aquarium op maat. Echter zijn er veel factoren waar rekening mee gehouden moet worden om het aquarium niet alleen “mooi” te laten lijken, maar ook een praktische en kwalitatieve toekomst te geven aan uw aquariumhobby. In samenwerking met Diamond Aquariums en Aquariumbouw Nederland bouwen wij alle aquaria naar wens. Van kleine vitrines en aquaria tot grote ingebouwde aquaria kunt u dan ook bij ons terecht.

Vrijblijvend wordt er goed nagedacht over uw idee en de uitwerkingen hiervan. U kunt uw aquarium op maat zelf bedenken en wij adviseren mee vanuit ons vakgebied.

Indien u kiest voor een compleet afgewerkt aquarium met lichtkap en meubel hebben wij de mogelijkheid om dit te bekleden met de volgende afwerkmogelijkheden.

Afwerkmateriaal mogelijkheden:

  1. Afwerking in C-bond
  2. Afwerking in Decorpanelen (meubelpaneel)
  3. Afwerking in Lacobel (glasafwerking)

Aquarium op maat

Maatwerk aquaria zijn zowel voor de particuliere markt beschikbaar, als voor de speciale projecten voor op kantoor, openbare ruimten, horeca en zorginstellingen. Aquariumhuis Romberg is de perfecte partner voor al uw aquaria op maat.

En heeft u hulp nodig bij het installeren van het aquarium, of de naloop ervan… Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Bedenk…Ontwerp…Realiseer…Geniet !

 

Aquarium op maat prijs berekenen

De prijs van een aquarium op maat verschilt enorm per project. Bent u benieuwd wat je project gaat kosten? Bel ons even op of stuur ons een mailtje en we zullen snel bij terug komen. 

Aquariumhuis Romberg

Aquariumhuis Romberg is opgericht in september 1972. Wat begonnen was als een hobbyzaakje is nu uitgegroeid tot een groot erkend speciaalzaak voor aquarium artikelen. We hebben een breed assortiment van onder andere; koudwatervissen, tropische vissen, aquariumplanten, zeewatervissen, koralen, levend voer en uiteraard de producten die nodig zijn om een aquarium te starten of te onderhouden. Door ons ruim 240 m2 oppervlakte aan winkel kunnen we voor elke wens iets vinden. Zowel voor de beginnende aquariaan, tot de veeleisende liefhebber.

Kwaliteit

Ons doel en kwaliteit is om het specialisme, wat we als zaak hebben, over te geven aan de klant. Dit doen wij door middel van hoge kwaliteit producten, goede en hoge kwaliteit levende dieren, goede verzorging en uitstraling van onze dieren en uiteraard de service die wij leveren. Bij Romberg vinden wij service het belangrijkst, in en buiten de winkel. We installeren en onderhouden al vanaf heb begin van ons bestaan aquaria, bij zowel particulieren als bedrijven. Dit kan met “eenvoudige” aquaria tot “zeer specialistische” aquaria die wordt bijgehouden door ons onderhoudsteam.

Altijd beschikbaar

Sinds 2014 is Aquariumhuis Romberg ook bereikbaar via het internet. Deze nieuwe tak binnen ons bedrijf heeft als doel om de service te vergroten, en om producten en onderdelen die betrekking hebben op aquaria te kunnen leveren zonder dat de klant naar Delft hoeft te komen. Wilt u meer informatie over de laatste aanbiedingen en acties? Volg ons op Facebook. Hier kunt ook nog meer in contact met ons komen als hobbyist zodat wij u kunnen helpen met al uw wensen!