De geschiedenis

Aquariumhuis Romberg is officieel opgericht in de jaren zeventig door Willem Romberg. Echter kent het bedrijf een langere geschiedenis en begon het al in de jaren zestig waarin Willem Romberg begon met het kweken van voornamelijk tropische zoetwatervis in een kelder. Wanneer de vissen eenmaal een goede maat hadden werden deze aan vrienden en collega’s van het stadhuis Delft waar hij destijds werkzaam was, verkocht.

Uiteindelijk werd hobby werk en werd op één september 1972 een winkel vlakbij huis feestelijk geopend. Willem Romberg samen met zijn zonen Leo Romberg en Bert Romberg richtte officieel Aquariumhuis Romberg op. Waar Aquariumhuis Romberg nu een groot en erkend aquarium speciaalzaak is, begon het destijds als klein winkeltje. Kleine bestellingen werden samengesteld en eigen kweek was niet langer meer het enige aanbod. Indertijd is de winkel meerdere malen uitgebreid en werden aangelegen stukken overgenomen om het assortiment te kunnen uitbreiden met een zeewater afdeling, koudwater afdeling en een showroom erbij en staat de derde generatie met een gemotiveerd team nog altijd de hobby wat ooit kleinschalig begon nu grootschalig met plezier uit te voeren.

Winkel

In het winkelpand gelegen in Delft wordt een breed assortiment koudwatervissen, tropische zoetwatervissen, zeewatervissen, levendvoer, waterplanten en lagere dieren wekelijks uitgebreid met speciale en nieuwe soorten. In ruim 240 m2 is daardoor voor ieder wat wils, voor de beginnende aquariaan, tot de veeleisende liefhebber. Wat Romberg extra biedt aan zijn klanten is de speciale ‘bel – bestel service‘. Hierbij kunt u als klant altijd terecht met specifieke product(onderdelen), tropische zoetwatervissen, zeewater vissen, levendvoer, waterplanten en koralen welke persoonlijke gezocht worden voor u. Daarbij levert Aquariumhuis Romberg nog eens door zijn unieke eigen zeewater import, het grootste assortiment tegen de laagste prijzen.

Niet alleen biedt de winkel een zeer ruim assortiment vissen, levend voer, waterplanten en koralen, ook voor alle aquariumproducten bent u op het juiste adres. Met een grootte voorraad van losse onderdelen van ondermeer Eheim, Juwel, Red Sea Max en de jarenlange ervaring lossen wij alle problemen met u gezamelijk op en kunt u altijd terecht met vragen of een gratis watertest.

Installatie en onderhoud

De aquarium onderhoud specialist sinds het begin in installatie en onderhoud van aquaria zowel bij particulier, fish spa als bedrijf. Veel woonkamers en wachtruimtes zijn door de jaren heen levendiger gemaakt met aquaria en vele ondernemingen en huisartspraktijken genieten al van deze service om wachtkamers en administratiekantoren plezierig te maken. Met een speciaal onderhoudsteam zijn wij vijf dagen per week op onderhoud voor het installeren en onderhouden van al deze aquaria. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Webshop

Sinds 2014 is Aquariumhuis Romberg ook voor u bereikbaar via het internet. Deze jonge nieuwe tak binnen het bedrijf heeft als doel om de service te vergroten en alle producten en onderdelen die nodig zijn voor het aquarium te kunnen leveren zonder helemaal naar Delft te hoeven komen. Om beter op de hoogte te zijn van aanbiedingen en acties binnen de organisatie is daarbij de facebookpagina van Aquariumhuis Romberg om nog meer in contact met u als hobbyist te staan.