Bij Romberg.nl is het uiteraard mogelijk je bestelling te ruilen of retourneren (mits je bestelde product niet onder een wettelijke uitzondering valt). Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je complete bestelling. Gebruik hiervoor bij voorkeur het retourformulier dat je kunt downloaden onderaan deze pagina. We zouden het fijn vinden als je ook even een mail stuurt naar webshop@romberg.nl als je wilt ruilen of retourneren, zodat wij alvast op de hoogte zijn.

Je kunt het artikel retour sturen naar:

Aquariumhuis Romberg
Hugo de Grootplein 25
2613 VL Delft

Verzendkosten

De verzendkosten zijn €3,95 met ook de optie om het gratis af te halen. Sommige producten kunnen alleen maar worden afgehaald, dit staat vermeld op de product pagina.

Herroepingsrecht

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag terug. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan romberg.nl geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via webshop@romberg.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Je dient daarbij een volledig ingevuld herroepingsformulier mee te sturen die onderaan deze pagina te downloaden is.

Modelformulier voor herroeping